WELKOM BIJ DE KOORNWAARD

18september

Bedankje wsv "Prins Bernhard"

zondag, 18 september 2016

DSC08361

Op vrijdag 16 september jl. vertrok de wandelsportvereniging Prins Bernhard met 42 leden richtring Giethoorn vanwege hun 80 jarig bestaan. Alle leden kregen een weekend aangeboden van de club en hebben hier met volle teugen van genoten. Er was door de jublieumcommissie een groepsaccomodatie uitgezocht vlakbij Giethoorn waar dat weekend ook de Holland Venetietocht gehouden zou worden.

 DSC08266
 Op vrijdagmiddag rond 15 uur kwamen de leden aan, waarna er een heerlijk bakkie koffie of thee klaar stond met een tompouce gesponsord door Robert Stephens van "De Koornwaard BV".

Iedereen was vrij om te doen wat hij wilde tot 18 uur want dan zou de BBQ klaar staan. De mannen hebben goed hun best gedaan om alles lekker klaar te maken, er waren ook nog heerlijke salades bij. Na een bakkie koffie was er een verloting geregeld en ons clublied werd gepresenteerd, gemaakt door Rianne Pluijm. De 1e avond vloog voorbij en het was zo weer ochtend.

Na een heerlijk ontbijt vertrokken we naar Giethoorn voor een wandeltocht, we hadden ons op diverse afstanden ingeschreven en de vereniging vond het super dat wij met zo'n groot aantal aanwezig waren. Het was heerlijk wandelweer en iedereen heeft zich goed vermaakt. Om 18.30 zou het buffet klaar staan dus dan hoefde iedereen pas weer fris en fruitig bij een te komen. We hebben allemaal heerlijk van het stampottenbuffet genuttig. Hierna was iedereen vrij om te doen waar hij zin in had. Potje Bridgen met Dicky, sjoelen, kaarten, workshop Country Dance of een boekje lezen, het kon allemaal.

Op zondagmorgen, onze laatste dag alweer, kon iedereen eerder naar Giethoorn gaan om daar eerst nog even wat rond te kijken, om 13 uur zouden we verzamelen voor een rondvaart, deze was mogelijk gemaakt door sponsoring van           "De Koornwaard BV". Wij bedanken hun hiervoor!


IMG 0355   IMG 0353

 

 

 

De tocht met de fluisterboot duurde 2 uur, we kregen ook nog 2x een bakkie koffie en heerlijke appeltaart, wat inmiddels een echt wandelaars gebakje begint te worden binnen onze wandelvereniging! Na de mooie tocht ging iedereen nog even terug naar onze accomodatie om tot slot nog een laatste drankje te nuttigen. De voorzitter bedankte de jublieum-commissie voor al hun werk en zette hun even in het zonnetje. Hierna ging iedereen op eigen gelegeheid weer terug richting huis.

We kunnen terug kijken op een fantastisch weekend!

Posted in Selfstorage, Boten, Opslag, Algemeen

Opslag

Opslag

Botenstalling

Botenstalling

Selfstorage

Selfstorage

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

Opslag

Opslag

Botenstalling

Botenstalling

Selfstorage

Selfstorage

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte