WELKOM BIJ DE KOORNWAARD

05september

Bedankje "Door Eensgezindheid"

maandag, 05 september 2016

DE Efteling

Afgelopen jaren heeft "Door Eensgezindheid" een flinke groei doorgemaakt. Dit is mede het gevolg van een actief jeugdbeleid. De afgelopen jaren heeft de vereniging workshops georganiseerd en daar zijn een groot aantal nieuwe leden uit voortgekomen. Voor de toekomst van de vereniging is de aanwas van nieuwe leden erg belangrijk. Wij investeren in workshops en muzieklessen zodat leerlingen, die overigens van alle leeftijden zijn, snel kunnen instromen in ons orkest of bij de slagwerkgroep. 

Al deze leden voorzien van een goed instrument en uniform kost veel geld, maar met dergelijke investeringen zorgen wij dat de vereniging ook de komende jaren haar bijdrage kan leveren aan het sociale leven van Heukelum".
Langs deze weg willen wij u wederom bedanken voor de geweldige bijdrage die onze vereniging zal krijgen van de Koornwaard BV. Deze zal ook dit jaar weer gebruikt worden om de jeugd in Heukelum muzikaal actief te laten zijn/worden. De eerste workshops zullen binnenkort weer gehouden worden.

Posted in Selfstorage, Boten, Opslag, Algemeen

Opslag

Opslag

Botenstalling

Botenstalling

Selfstorage

Selfstorage

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

Opslag

Opslag

Botenstalling

Botenstalling

Selfstorage

Selfstorage

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte