WELKOM BIJ DE KOORNWAARD

09mei

Sponsoring Ray van Gelder MX Ray

maandag, 09 mei 2016

Het lange wachten op de shirts is het waard geweest, ze zijn super mooi en opvallend geworden!!

Het seizoen is inmiddels in volle gang, en eigenlijk loopt het volgens verwachting. Aangezien het mijn opstapjaar is en de NK wedstrijden totaal anders zijn dan de club/regio wedstrijden moest ik erg aan de wedstrijd spanning wennen. Tijdens trainingen laat ik dan regelmatig zien dat ik zeker wel in de top 10 van het NK thuis hoor, maar tijdens de wedstrijd wilde het er dan niet uitkomen.... Tot ik afgelopen weekend ondanks de tropische temperaturen 2 hele sterke NK wedstrijden heb gereden.

Zaterdag NK MON lottum.
Manche 1 Een nette 10e eindplaats. Lange tijd op 8 gereden, terug naar 12 gevallen en toen weer vol in de aanval terug naar de 10e plaats gereden.

Zondag NK KNMV Borculo
Was een heel technische en snelle baan. Ook waren er een aantal ervaren EK rijders waar ik het tegen op moest nemen.

Manche 1 had ik  een slechte start maar al gauw zat ik weer bij de top 10 waar ik mooi mee op kon rijden, de ronde-tijden lagen dicht bij elkaar en ik heb de hele Manche moet knokken voor mijn plekje, maar uit eindelijk ben ik als 14e afgevlagd.

Manche 2 met de start ging ik midden tussen al mijn concurrentie de eerste scherpe bocht in. Ik hield mijn gas helemaal open om vervolgens als 4e bocht 2 in te gaan. Het was dringen geblazen en het ging er hard aan toe. Helaas kon ik niet anders dan het middenspoor nemen en kwam aan het einde van de bocht in aanraking met een andere rijder met als gevolg een valpartij, wat mij veel tijd koste. Omdat ik klein ben doe ik er langer over om mijn motor op te tillen en te starten. Met een flinke achterstand weer heel aanvallend  teruggereden en uiteindelijk toch nog een in kunnen halen.

Ik heb dit weekend veel complimenten gekregen over mij mooie rijstijl en mijn mooie hoge sprongen, wat mij weer extra zelfvertrouwen heeft gegeven voor het volgende NK, volgend weekend in Venlo.

Nogmaals wil u bedanken voor uw steun en sponsoring, groetjes Ray

 

 

 

Posted in Selfstorage, Boten, Opslag, Algemeen

Opslag

Opslag

Botenstalling

Botenstalling

Selfstorage

Selfstorage

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

Opslag

Opslag

Botenstalling

Botenstalling

Selfstorage

Selfstorage

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte