WELKOM BIJ DE KOORNWAARD

23april

Stage Ilse van der Vegt

zaterdag, 23 april 2016

Mijn naam is Ilse van der Vegt (de dochter van Carla van der Vegt-Administratie) en loop 2 weken stage op de Koornwaard. Van 11 t/m 15 April liep ik buiten stage en van 18 t/m 22 April binnen. Ik loop hier stage vanwege mijn school, iedereen uit de 3e klas moet 2 weken stage lopen. Ik zit op de Heerenlanden College Joost de Jongestraat in de 3e klas als hoofdvak Zorg en Welzijn.

De 4 belangrijkste onderdelen van de Koornwaard zijn:

Opslag; Opslagruimte ten behoeve van bijvoorbeeld goederenopslag voor transportbedrijven, logistieke vervoerders, fabrieken, productiebedrijven, bouwbedrijven etc.

Botenstalling; De Koornwaard is gespecialiseerd in stalling van boten tot een gewicht van 32 Ton.

Selfstorage; U kunt een persoonlijke selfstorage opslagruimte huren voor korte of lange termijn. De huurtermijn voor de selfstorage kan per kalendermaand worden verlengd.

Bedrijfsruimte; De Koornwaard heeft verschillende loodsen/ruimtes beschikbaar voor (kleinere) bedrijven die op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting.

In de 1e week heb ik geholpen met het zeil over de boten te doen en helpen met de boten hijsen, sinds kort hebben ze een nieuwe hijskraan en ik was de gelukkige om er mee te mogen werken. Heb ook geholpen met verven (zie afbeelding), en met zand vegen tussen platen voor stevigheid.
In de 2e week heb ik koffiemunten geteld, Labels geprint, Telefoneren, Facturen klaarzetten, Archiveren & een hijslijst geschreven en in de agenda gezet.

Ik heb 2 leuke en leerzame 2 weken gehad en bedank de Koornwaard dat ik hier stage heb mogen lopen.

ilse      ilse3

 

 

 

Posted in Selfstorage, Boten, Opslag, Algemeen

Opslag

Opslag

Botenstalling

Botenstalling

Selfstorage

Selfstorage

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

Opslag

Opslag

Botenstalling

Botenstalling

Selfstorage

Selfstorage

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte