Voorstel nieuwe medewerker

28 januari 2018
2018-01-28 17:37:00

Wanneer u vanaf 26 februari contact zoekt met “de Koornwaard”, krijgt u mij te zien of te horen.

Graag stel ik mij aan u voor.

Mijn naam is Monique Groenevelt, 51 jaar en woon in Gorinchem. Heb een zoon en dochter.
Verhuur is voor mij geen onbekend terrein. Vanaf mijn 18e ben ik werkzaam geweest bij een woningcorporatie waarin verhuur van woningen centraal staat. Mijn dagelijkse werkzaamheden waren boekhouding, incasso en heel veel klantencontact door telefoon, mail en huisbezoeken.

In mijn vrije tijd ben ik actief voor Showkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk, zwem, loop en fiets ik graag. Verder maak ik mooie toertochten op mijn motor in de zomer. En ik hou veel van de zon en zee.

Met veel enthousiasme ga ik starten bij “de Koornwaard” en hoop snel kennis te maken met de klanten.

Tot ziens !