Botenstalling

Onderhoud en reparatie van uw boot

Reparatie en onderhoudswerkzaamheden kunnen bij ons verzorgd worden. Schilderen en Lakken? Timmerwerk? Motorische reparatie - waaronder winter- en zomerklaar maken? Poetswerk? Las- en slijpwerk? Scheepsbenodigdheden? Ramen en Zeilen? Stralen? Wij hebben er de juiste servicepartners voor!

Wilt u liever zelf aan uw schip werken, dan is dit ook geen probleem. Wij staan paraat u hierin te adviseren en te steunen. De keuze is aan u. Klik hier voor onze schilderdagen.

Hoeft u niets aan de boot te doen en wilt u hem gedurende de winterperiode alleen stallen? Dan kan het schip in de stallingsloods worden plaatst. Hier mag er niet aan gewerkt worden. Veilig. Schoon. Droog. Botenstalling op maat!

Onze servicepartners

 • Schilderwerk: Jachtschildersbedrijf C. van de Graaff

  Met jaren ervaring op het gebied van het schilderen van pleziervaartuigen, is het schildersbedrijf van Rien van de Graaff een zeer geschikte keus om uw schilderklussen uit te voeren. Gaat het om het schilderen van de buitenkant van uw boot, het onderwaterschip of de binnenboordse inrichting van uw schip? Het schildersbedrijf heeft een eigen verwarmde loods op de Koornwaard locatie. Neem contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Telefoon: 06-22780133, e-mail: cmvdgraaff@live.nl

 • Motor onderhoud: Visser Outboard Service

  Visser Outboard Service is gevestigd op het Koornwaard-terrein en gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van alle merken buiten- en binnenboordmotoren.
  Het is vanzelfsprekend dat uw motor periodiek onderhoud nodig heeft. Hierdoor gaat uw motor langer mee en blijven de prestaties beter. Bij Visser Outboard Service wordt u snel geholpen, óók op locatie. En u betaalt niet de hoofdprijs voor gewoon goed onderhoud. Telefoon: 06-46257427, e-mail: robinvisser1985@hotmail.com.

 • Onderhoud: Traditionele Bootzorg

  Bij Steven Lemson van Traditionele Bootzorg is uw Oldtimer vaartuig in goede handen. Traditionele Bootzorg is gespecialiseerd in het opknappen en onderhoud van oude, karakteristieke schepen. Telefoon: 06-31978477, e-mail: steven.lemson@gmail.com.

   

 • Metaalwerk: CLS Yachtservice

  Specialist op het gebied van allerlei las- en slijpconstructiewerkzaamheden. Charrel van Vugt kan u een uitgebreide reeks aan metaalgerelateerde diensten aanbieden. Gaat het om anodes, RVS railings, inbouw van een boegschroef, het maken van een zwemplateau, het aansluiten en inrichten van een buitenboord besturing, het plaatsen van een vuilwatertank... alles kan. Ook grotere klussen zijn mogelijk. Dit bedrijf is op het terrein van De Koornwaard B.V. gevestigd. Telefoon:  06-14687372, e-mail: info@clsyachtservice.nl

 • Schoonmaak: Govannie Waayenberg

  Govannie Waayenberg is een aanpakker wat betreft de jaarlijkse onderhoudsklussen aan uw boot. Anit-fouling, polijsten, poetsen en algemene reiniging: bij Govannie bent u aan het juiste adres! Telefoon: 06-36535147, e-mail: govgelder66@gmail.com.

 • Stralen en coaten: Beesd B.V.

  Bedrijf gespecialiseerd in het stralen en coaten van onder andere scheepsvoertuigen. Straal- loodsen zijn in de plaats Beesd gesitueerd (14 km. van de Koornwaard). Beesd B.V. heeft eigen transportmogelijkheden om uw boot vanaf de Koornwaard naar hun werkloods te brengen en terug. Telefoon: 0345-683211 Website: www.straalbedrijfbeesd.nl

 • Transport: Van de Wetering International Transport B.V.

  De Nederlandse specialist als het gaat om (internationaal) wegtransport van uw schip. Een zeer ervaren en professioneel adres! Telefoon: 035-5825550, Website: www.vandewetering.nl