De Koornwaard

Opslagruimte huren

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van ruimte voor (tijdelijke) opslag, zowel binnenopslag als buitenopslag. Ons terrein bevindt zich op een zeer gunstige locatie in Gelderland op de grens met Utrecht en Zuid-Holland.

Binnenopslag en buitenopslag in Gelderland

Wij bieden opslagruimte ten behoeve van bijvoorbeeld goederenopslag voor transportbedrijven, logistieke vervoerders, fabrieken, productiebedrijven, bouwbedrijven, handelsbedrijven, aannemers en verhuisbedrijven. Heeft u passende opslagruimte ten nutte van distributie, logistiek, vervoer, verhuizingen, boedelopslag, voorraad of uw magazijn nodig, dan zijn wij het perfecte adres!

Opslagruimte huren
Opslagruimte op grens van Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland
Binnenopslag huren
Binnenopslag en buitenopslag

Wij nemen graag u het werk uit handen!

Onze service staat centraal. Wij werken met een team van enthousiaste, flexibele mensen en zijn in staat allerlei werkzaamheden uit te voeren, zoals het laden en/of lossen van vrachtauto’s (ook via een laadperron of dockshelter), interne logistiek, voorraadbeheer en inventarisatie, het sorteren/controleren van goederen en order-picking. Uw vrachtwagen kan makkelijk bij ons terecht en onze heftrucks staan klaar om ingezet te worden. Wij passen onze werkwijze graag aan uw eigen protocollen aan.

Tijdelijke opslag en permanente opslag in Heukelum

Onze opslagruimtes en loodsen bevinden zich op een zeer gunstige locatie in Heukelum nabij Leerdam. Centraal gelegen in Nederland op de grens van Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland zijn steden zoals Rotterdam en Dordrecht in de buurt. Bekijk hier onze algemene bepalingen (PDF) voor huur van bedrijfsruimte.

Opslagruimte voor een concurrerende prijs

Minstens zo belangrijk is de prijszetting. Wij streven naar een prijs kwaliteit verhouding met een toegevoegde waarde, afgestemd op de wensen van onze klant. Deze is afhankelijk van een aantal voorwaarden, zoals de huurperiode en het aantal vierkante meters. Mede door onze lage vaste kosten, zijn wij op dit gebied zeer concurrerend!

Openingstijden kantoor

  • Ma t/m vr 8.00 – 17.00
  • Feestdagen gesloten en 24 dec t/m 1 jan gesloten
  • T 0345-610848

Uw contactpersoon

Alex Stephens
Algemeen Directeur (Administratie)
 +31 (0)6 51163232
alex@koornwaard.n

Offerte aanvragen

Voor een prijsindicatie neemt u contact met ons op of vraagt u een vrijblijvende offerte aan