Opslag

Binnenopslag en buitenopslag in Gelderland

Onze opslagloodsen voor binnenopslag hebben verschillende afmetingen, welke in zijn geheel of gedeeltelijk verhuurd kunnen worden, zodat wij voor bijna al uw opslagbehoeften een passende oplossing kunnen bieden.

Voor buitenopslag bepaalt u zelf het aantal m2 dat u nodig heeft.
Ons terrein leent zich in het bijzonder voor de opslag van (zware) materialen uit de weg- en waterbouw, metalen producten, (zee)containers, producten van beton en steen, diverse bulk artikelen op pallets, houten (bouw) producten, bouwmaterialen in het algemeen en dergelijke. Ons terrein is verhard, in een combinatie van asfalt en stelconplaten.

Het terrein is berekend op vrachtverkeer; aan- en afvoeren van uw goederen en producten door middel van vrachtwagens is dus geen probleem. Eenmaal aangekomen met uw vervoersmiddel kunnen wij het lossen en laden door middel van heftrucks verzorgen; indien u meer hefvermogen nodig heeft, is het ook mogelijk een mobiele kraan in te huren.

De huurprijs is o.a. afhankelijk van de huurperiode en het aantal vierkante meters. Wij bieden onze diensten op maat aan. Neem voor een prijsindicatie of vrijblijvende offerte contact met ons op.