Muziekvereniging Door eensgezindheid Heukelum

13 december 2017
2017-12-13 15:37:00

Afgelopen jaar heeft de DE diverse activiteiten voor de jeugd van DE georganiseerd. Zo hadden ze op 20 januari het jeugdjaarconcert waarbij ook de "work-shoppers" hun nieuwe kunsten konden vertonen.

Op 11 februari organiseerde hun eigen jeugd in het dorpshuis de "Play-Lingewaal" waarbij alle jeugdleden van de muziekverenigingen uit de gemeente Lingewaal in een hele dag diverse muziekstukken samen instudeerden die ze 's avonds weer lieten horen aan het publiek. Ook was daarbij een componist van jeugdmuziekstukken, Ivo van Kouwenhoven, uitgenodigd.

Op 9 juni was er een voorspeel-avond van MOL, waarbij de jeugd ten gehore brachten wat zij geleerd hadden tijdens hun lessen.

Op dinsdag 19 december heeft de instructeur van de drumband, Tim Duijf, samen met ons jeugdlid Sanny op de christelijke school in Heukelum een workshop geven aan 86 leerlingen. Dit alles natuurlijk om de jeugd weer enthousiast voor de muziek te maken. Zo'n workshop hopen we ook in 2018 op de openbare school in Heukelum te kunnen doen.

Op 11 januari 2018 starten er weer nieuwe workshops. Ze hopen daarbij ook weer op een groot aantal deelnemers.

De Koornwaard sponsort de jeugdopleiding graag en wenst deze ook een heel goed 2018 toe!